Monday, June 20, 2016

KLINIK PERGIGIAN TOOTHIE TALES PRESINT 8 PUTRAJAYA


KLINIK PERGIGIAN TOOTHIE TALES PRESINT 8, PUTRAJAYA




Untuk penduduk-penduduk di Putrajaya atau di sekitar Putrajaya serta sesiapa yang bekerja di Putrajaya, jika anda mengalami sakit gigi atau masalah kesihatan pergigian boleh datang untuk mendapatkan rawatan di Klinik Pergigian Toothie Tales. Klinik cantik, doktor friendly dan penerangan doktor sangat jelas sebelum melakukan rawatan. Staff juga friendly dan jika nak senang boleh call untuk buat appointment dulu.

Doktor ada 2 : Dr Nur Lindawati Md Isa dan Dr. Hafizah Effendy

Alamat : No. 21A, Jalan Seluang P8/7, Bazaar@8, Presint 8, Putrajaya

Telefon  :  03-88616262 
               011-15164384

Lokasi :  Atas Pharmacy V-Care di Bazaar@8, Presint 8 (Bukan di Ayers8 yer atau cari Station minyak Shell dan klinik tersebut terletak di row kedai di hadapan Shell)

Klinik juga dibuka setiap hari. Berikut adalah waktu operasi klinik

Isnin - Jumaat :    9.00pagi     -   2.30petang
                               3.30petang -   9.00malam

              Sabtu :   9.30pagi - 3.00pm
              Ahad :   9.30pagi - 1.00pm

Disertakan beberapa keping gambar dalam klinik.. Boleh tahan cantik dan selesa macam suasana kat rumah.

Pandangan hadapan klinik (Lokasi di atas Farmasi V Care sebelah kedai buku SMO)


Kaunter pendaftaran


Ruang tangga

Bila masuk je pintu klinik dah nampak keadaan yang menenangkan.. huhuhuhu



Dah habis buat treatment boleh la selfie kat sini.. hehehehe kalau lepas treatment tak sakit gigi sangat lah.. 
Ada moto : Kat logo dia ada tulis "Every tooth has it tales"



Ruang menunggu

Ruangan ni la yang kata macam suasana kat rumah. Tak rasa macam pergi klinik, jadi tak la rasa nervous sangat.



Treatment room. Cantik interior klinik ni.



Coffee break area

Kalau tengah tunggu turn tu boleh lah minum coffee dulu, milo pun ada, ada biskut, ada kek pisang (kebetulan time tu ada). Kalau tak sempat breakfast kat rumah, jangan risau boleh lah alas perut kat sini. Semua free! terbaikk!!




Logo Klinik Pergigian Toothie Tales. Kreatif !!!


Pelbagai treatment disediakan di sini. Boleh buat scalling (cuci gigi), cabut gigi, tampal gigi, pasang braces, gigi palsu, buat crown, rawatan akar, whitening gigi, implant dan serba serbi memang ada. Rawatan juga sesuai untuk semua peringkat umur dari kanak-kanak hinggalah dewasa.

Jadi simpan no telefon klinik, jika memerlukan rawatan pergigian boleh call terus klinik atau pun datang walk in. Terbaikk! terima kasih Klinik Pergigian Toothie Tales!

3 comments:

  1. memang tgh cari klinik gigi pun utk anak bertuah sorang nii.. tq for review;)

    ReplyDelete
  2. berapa anggaran kos untuk rawatan sebtang gigi palsu...

    ReplyDelete
  3. Tuan/Puan Boleh contact clinic Toothie Tales terus untuk sebarang maklumat lanjut. 03-88616262 atau 011-15164384

    ReplyDelete